Oplægsholdere

Annette Q. Pedersen

Har siden starten af 2005 leget med WordPress på egne installationer, og så har jeg undervist studerende, undervisere på KU og alle mulige andre i få lavet WordPress-sites på egne domæner, hostet og ikke mindst i at bruge blogs til forskellige pædagogiske formål.

Til hverdag er jeg E-læringskonsulent på Københavns Universitet, hvor jeg i 2012 hentede KUs WordPress multiuser installation (blogs.ku.dk) hjem fra Edublogs til en ny installation på KUs egne servere.

Jeg skriver om internet, tech og læring på http://mostly-cloudy.net – og kan findes via http://anetq.dk

Brian Brandt

** Brian er på standby i tilfælde af afbud eller lign. **
Hvis du savner oplæg fra Brian, så er der disse to fremragende indlæg fra tidligere:

Jeg arbejder til dagligt med online marketing via min virksomhed ClickStarter.

Mine kompetencer dækker: Online Strategi, E-handel, Søgemaskineoptimering, Google Adwords, Affiliate marketing. Jeg har tidligere stået bag firmaet wpdk.dk, der udelukkende laver webløsninger i WordPress.

Jeg har skrevet bøgerne Webshop Hvordan og Jysk eMarketing, samt den første egentlige danske guidehæfte til WordPress.

Kåre Mulvad

Startede eget firma September 2009, Dejlig Lama, og er nu verdens gladeste mand i det firma.

Fik ideen til at lave et oplæg med temaet “danske WordPress-løsninger”, da jeg synes, det kan være svært at følge med i det hele, og hvad andre WordPress-folk finder på i Danmark.

Kim Tetzlaff

Jeg driver firmaet KTJ-Media.dk, hvor jeg laver professionelle kvalitets løsninger.

Jeg arbejder med webdesign og grafisk design, til såvel virksomheder som private.

Jeg følger udviklingen inden for faget tæt, hvorfor jeg opretholder kendskab til det nyeste udvikling. Derfor har jeg også en stor erfaring i at optimere og forbedre ydelsen for forskellige webløsninger, hvilket mit oplæg vil handle om.

Mikkel Breum

Jeg er WordPress udvikler og -designer. Jeg driver til dagligt min virksomhed wpKitchen, hvor jeg hjælper små og store virksomheder med at få det optimale ud af deres WordPress løsninger. Jeg er specielt interesseret i Civil Society projekter og Non-Profits. Jeg følger nøje udviklingen indenfor WordPress, webdesign og web-relateret teknologi generelt. Jeg fungerer som rådgiver og QA konsulent i forbindelse med planlægningen af nye sites, hvor jeg er med til at sikre, at løsninger bliver planlagt optimalt fra starten.

Jeg er aktivt engageret i WordPress miljøet i Berlin hvor jeg har boet de sidste 8 år. Fra sommeren 2013 bliver min nye base Göteborg, hvor jeg håber at kunne bidrage til det lokale WordPress miljø. Og så er jeg altid interesseret i at bidrage til WordCamp og WordPress relaterede initiativer i Danmark.

Oliver Nielsen

Driver til daglig firmaet WebMatros, der laver webløsninger i WordPress.

Har tidligere holdt oplæg for WordCamp Danmark om “WordPress SEO” og “Succes med online video”. Arbejder på ebogen “ZEO – Holistisk SEO med WordPress og Google“, der skulle være klar i løbet af foråret.

René Frederiksen

Arbejder til daglig som online ansvarlig i DFDS koncernen på tværs af flere markeder og platforme. Mange års erfaring med online marketing, indhold, sociale medier mm. herunder wordpress blogs i DFDS regi.

I fritiden blogger, skriver og udvikler jeg på mit hjertebarn, renefrederiksen.dk. Det er Danmarks største blog om roadtrips i USA og et voksende community for folk med interesse for bilferie i USA.

Steffen Jørgensen

Jeg arbejder til dagligt for eBay Classifieds Group, hvor jeg holder øje med HTML, CSS and JavaScript hos BilBasen.dk.

Mit oplæg vil derfor også handle om god markup, dets muligheder og hvordan du kan bruge functions.php i WordPress.

Thomas Bensmann

Jeg har tidligere holdt oplæg hos WordCamp Norway.

Jeg er WordPress udvikler og har arbejdet en del med mobiludvikling og mobilstrategier. Mit oplæg vil derfor handle om “responsive” designstrategier. Det vil sige, hvordan dit design tager sig godt ud på alle platforme.
@thomasmb
bensmann.no

Thomas Clausen

Jeg er med til at arrangere WordCamp og arbejder til dagligt som projektleder i Nykredit hvor jeg blandt andet er forretningsansvarlig for Nykredit’s mobilbank app. Fritiden går med de 3 unger og diverse WordPress sites.

Comments are closed.