Planlægning

Så er WordCamp Denmark 2013 ved at blive planlagt.

Arrangementet kommer til at foregå  16. og 17. marts i København.

Hvis du arbejder med WordPress, på den ene eller den anden måde, er dette arrangement for dig. Vi ønsker at lave et arrangement der er relevant for dig, hvad enten du er blogger, designer, programmør, skribent, rådgiver, handlende, hobbyist eller noget helt andet.

WordCamp Denmark er en enestående mulighed for at lære mere om WordPress og at netværke indenfor det brugermiljø der findes omkring WordPress.

Hjælp os

Gode hjælpere er livsnødvendige, så meld jer gerne. Vi har brug for din opbakning, og al hjælp er meget velkommen. Vi har brug for følgende:

Oplæg: Meld dig gerne som oplægsholder. Det er sjovt, og en god måde at gøre andre opmærsom på, hvem du er og hvad du tilbyder.

Forslag: Hvis du hellere vil lytte på, så kom med forslag til emner via kommentar feltet nederst på siden her. Hvilke emner kunne du tænke dig at høre om på WordCamp i år?

Video: Vi vil gerne optage så meget fra WordCampen som muligt, så vi kan lægge oplæg og oplevelser ud på nettet efterfølgende. Meld dig gerne til at optage video fra arrangementet, og evt. til at klippe og lægge videoerne ud på Vimeo eller YouTube efterfølgende.

Penge: Sponsering er velkommen. Meld dig som sponsor hvis du har muligheden.

Hjemmesiden: Korrekturlæsning af hjemmesiden her. Finder du fejl så email gerne jesper@jarlskov.dk. Har du et fedt billede af København som kunne passe ind som headergrafik på denne side? Så vil vi meget gerne have det på. Du skal selv have rettighederne til materialet, og det vil blive GPL licenceret (dvs. andre skal have lov at benytte det) Du bliver naturligvis krediteret som fotograf.

Lip service: Hjælp os med at sprede buskabet –hjælp os med at få fat i så mange relevante deltagere som muligt. Sig det videre, tweet, blog, facebook.

 

Foreløbige forslag til emner

De foreløbige forslag til emner er listet her.

Oplægsholdere

Vi mangler stadig oplægsholdere. Meld dig gerne.
Listen over foreløbige oplægsholdere kan ses på siden oplægsholdere.

Comments are closed.